Güven: “Mümkün olduğunca tek liste gidilsin”

Güven: “Mümkün olduğunca tek liste gidilsin”
  • 24 Ekim 2017 16:28

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Güven yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kongrelerin başlamasına 1 aylık bir süre var.  Kongrelere Konak’tan başlayacağız. Önümüzdeki süreçte ilçe başkanlarımızın birleştirici bir dönem geçirerek mümkünse tek listeli bir şekilde kongrelerini tamamlamalarını temenni ettik. Gündeme dair görüşmeler yaptık. İlçe başkanlarımıza delege seçimleri süreci için teşekkür ediyorum. Şimdi de kongre sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlamak için çalışacağız. Tarihler belirleniyor 26 ilçenin tarihleri neredeyse kesinleşti. 4 ilçe de sürece göre kongre tarihlerini belirleyecek. Genel Başkan’ın Grup Toplantısı’nda yaptığı erken seçim çağrısını da değerlendirdik. Bizim İzmir il yönetimi ve ilçe yönetimleri olarak kongrelerde birlik olup daha güçlü yapılanarak her daim hazır olduğumuz genel seçimlere daha güçlü bir şekilde katılacak kadroları oluşturma fırsatımız doğdu, bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz.”

6 İlçe Dışında Takvim Netleşti

İl kongresi için 30 Aralık ve 7 Ocak tarihlerinin konuşulduğunu belirten Güven son kararı genel merkeze bırakacaklarını belirtti.

Güven: "Mümkün olduğunca tek liste gidilsin"

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.