Günde 50 Ton Asfalt Üretiyor

Günde 50 Ton Asfalt Üretiyor
  • 3 Mart 2016 10:27

Karabağlar Belediyesi ilçedeki cadde, sokak ve yolların bakım, onarım, asfalt ve yama çalışmalarına kendi şantiyesinde ürettiği asfalt ile yeniden başladı. İki yıl önce ekonomik gerekçeyle asfalt üretimine ara veren ve bu süreçte İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden destek alan Karabağlar Belediyesi, şimdilerde günde ortalama 50 ton asfalt üretiyor.

Günde 50 Ton Asfalt Üretiyor

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşların cadde ve sokaklardaki bozulan yol taleplerini ivedilikle çözen ekipler, yaptıkları asfaltlama çalışmaları ile Karabağlar’ın yıpranan yollarını tekrar eski hale getiriyor.

Günde 50 Ton Asfalt Üretiyor

Kısa sürede sorunlara çözüm üretiyorlar

Belediyeye ait Gediz Şantiyesi’nde yaklaşık iki yıl önce asfalt üretimine çeşitli nedenlerle ara veren Karabağlar Belediyesi, yaklaşık 10 gün önce kendi üretimine tekrar başladı. Günde ortalama 50 ton asfalt kamyonlarla ekiplere ulaştırılarak kısa sürede sorunlara çözüm bulunuyor. Geçtiğimiz süreçte İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden asfalt desteği alan ekipler, şimdi kendi ürettikleri asfalt ile vatandaşların isteklerine daha çabuk yanıt verebilecekler. Belediye yetkilileri serme asfalt üretiminin de Mayıs veya Haziran aylarında başlayacağını ifade ettiler.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca'da Doğaya ve Yeşile Yatırım Yapılacak
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.