Gümrükçü’den ‘Kendin Çal, Kendin Oyna’

Gümrükçü’den ‘Kendin Çal, Kendin Oyna’
  • 28 Şubat 2017 10:12

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Utku Gümrükçü, kişisel hesabından yaptığı paylaşımla Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Ak Parti il yönetimine yüklendi.

Gümrükçü paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kendin ÇAL Kendin OYNA !

Günlerden 26 Şubat Pazar… İzmir’in Çiğli ilçesi… Polis ekipleri yolları tutmuş… Olağanüstü güvenlik önlemleri… Herkes birbirine soruyor: “HAYIRdır! Bugün İzmire KİM geldi?” İçlerinden “Çiğli’ye Devlet büyüklerinden biri mi geldi acaba?” diye düşünüyorlar fakat alay konusu olmamak için birbirlerine söyleyemiyorlar! Çünkü Çiğli’de herkes bilir… “Çiğli’ye “devlet” DARBE’den DARBE’ye gelir!”

Akşam TV’de habeler:

Flaş.. Flaşş… Flaşşş… “Başbakan Yardımcısı Çiğli’ye geldi. Güzeltepe’ye çıktı…”

Şok… Şokk… Şokkk… Numan Kurtulmuş: “Osmanlı ordusunun dirliğinde, düzeninde Alevi Bektaşi dergahlarının fevkalade önemli yeri olmuştur. Yasaklanmış gibi olan Hz. Ali’nin doğum günü olan 21 Mart kutlamasını Ankara’da yapacağız.”

Arkasından yorumlar: “Alevileri çok severiz… Hz. Ali ortak değerimiz… Osmanlı’da birlikteydik… Eskiden çok güzeldik…”

“HAYIR’ola hangi dağda Kurt öldü?”

Başbakan Yardımcısı, İzmir İl Başkanı ve İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Çiğli’de buluşmuş…

Biri görev vermis… Diğeri derneği kurmuş… Öbürü yer tahsis etmiş…

Filmin adı: Kendin ÇAL Kendin OYNA !

Yazan ve Yöneten : Adalet ve Kalkınma Partisi

İki yıl önce CHP Çiğli İlçe Başkanı iken “İşkencehaneden ibadethane olur mu?” diye sorarak yapmışız aşağıdaki açıklamayı:

“…Kürt açılımından Diyarbakır’a CEZAEVİ çıkmıştı. Aleviler için de KARAKOL açılımı yapıyorlar. Geçmişteki yanlış uygulamalar ile toplumun hafızasında olumsuz yer eden Güzeltepe Karakolu’nu Cemevi yapılması için bir derneğe tahsis etmişler… Dernek Başkanı iktidar partisinin İzmir il yöneticisi görevi Alevilere Adalet ve Kalkınma Partisi propagandası… Amaç belli, hedef belli…”

Türkiye’de binlerce CEMEVİ var… Başbakan Yardımcısı demecini Çiğli’den KARAKOL’dan veriyor. Görüyoruz ki KARAKOL açılımı devam ediyor… Yeni Osmanlıcılık ile bütünleşiyor…

CHP Türkiye’de iktidarda olduğu bütün Belediyelerde “Cemevlerini ibadethane kabul edilmesi” yönündeki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararını Kabul etti. Ve bu kararı Belediye meclislerinden de geçirdi.

Bize o günlerde “Bunun çözüm yeri Belediye meclisleri değil. Bu sorunun çözüm yeri TBMMdir…”demişlerdi…

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’te 23 Nisan coşkusu

CHP’nin bir haftada aldığı kararı Adalet ve Kalkınma Partisi 15 yıldır iktidarda 700 küsur hafta geçti hala konuyu TBMM’ye getirip bir karar alamadı.

İşte böyle, 15 senedir “açılım açılım” dediler ama bu sorunları çözmediler… Her seçimde oy avcılığı için istismar ettiler… Her seçime bir açılım…

Şimdi sırada halkın Açılımı var!

“Olsun be aldırma yaradan yardır… Sanma ki zalimin ettiği kârdır… Mazlumun ahı indirir şâhı… Herşeyin bir vakti vardır.”

İşte “O” vakit… 16 Nisandır!“

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.