Gölpark Çocuk Oyun Evi açıldı

Gölpark Çocuk Oyun Evi açıldı
  • 30 Haziran 2020 10:38

Başkan Aksoy: “Çocuklarımız silah değil oyuncak tutsunlar”

Menemen Belediyesi okul öncesi eğitime yönelik projelerine bir yenisini ekledi. Çocuk gelişiminde önemli rolü olan okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla yapımı tamamlanan Gölpark Çocuk Oyun Evi açıldı.

Menemen Belediyesi Gölpark Tesisleri içinde bulunan Çocuk Oyun Evi’nin açılış töreni İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Kültür Müdürlüğü Halk Oyunları kursiyerleri tarafından hazırlanan zeybek gösterisi ile devam eden açılışta, yine Menemen Belediyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan çocuk şarkıları dinletisi de yer aldı.

Gölpark Çocuk Oyun Evi açıldı

“Çocuk Oyun Evimiz ücretsiz olarak hizmet verecek”

 Çocuk gelişiminde önemli rolü olan okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla Gölpark Çocuk Oyun Evi’ni hizmete aldıklarını söyleyen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Ücretsiz olarak hizmet verecek bu oyun merkeziyle çocukların gelişimine önemli katkılar sunacağımıza inanıyoruz” dedi.

Göreve geldikleri tarihten bu yana kadınlara ve çocuklara yönelik yatırımları arttıracaklarını dile getiren Başkan Serdar Aksoy, 3. Çocuk Oyun Evi’ni açmanın gururunu yaşadığını ve benzer merkezlerin açılışlarını sürdüreceklerini vurguladı.  Oyun oynamayı bilen çocukların hayallerinin de sevgi dolu ve kucaklayıcı olduğunu söyleyen Başkan Aksoy, “Anlayışımız şudur; çocuklarımız buralarda büyüsünler, güzelliklerle tanışsınlar, burada sosyalleşsinler. Aynı zamanda kadınlarımız da ekonomik özgürlüklerine kavuşsun. Çalışmak, üretmek isteyen herkes ücretsiz olarak getirip çocuklarını buraya bırakabilir” dedi.

 

“Hayal kuramayan çocuklar, başka ellerde kötü davranışlara yönelebilir. Hayal kuramayan çocuklar, ellerinde oyuncak değil silahlarla büyür. Biz çocuklarımızın geleceğinin karartılmasına izin vermemek için böyle bir tesisi onlara hediye ettik” diyen Aksoy,  projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

Konuşmanın ardından çocuklarla birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Aksoy, eşi Dilek Aksoy ve katılımcılar Çocuk Oyun Evi’ni gezerek tesisle ilgili bilgiler aldı.

Gölpark Çocuk Oyun Evi açıldıGölpark Çocuk Oyun Evi açıldı  Gölpark Çocuk Oyun Evi açıldı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.