Gökhan Kafalı’dan SGK İzmir İl Müdürlüğüne Tepki: Asla Boyun Eğmeyeceğim

Gökhan Kafalı’dan SGK İzmir İl Müdürlüğüne Tepki: Asla Boyun Eğmeyeceğim
  • 10 Mayıs 2022 14:45
Deniz Kafalı Kaya ile Deniz’le MedCezir programının konuğu Gökhan Kafalı oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) Can Radyo’ya kestiği  213 bin TL’lik cezayı masaya yatıran ikili, bu yıldırma politikalarına boyun eğmeyeceğiz mesajı verdi. SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt’a seslenen Gökhan Kafalı, “Can Radyo 28 senedir yayında sizin öyle bir üflemenizle yıkılmaz.” İfadelerini kullandı.

ÜLKENİN HALİ ORTADA JURASSİC PARK GİBİ…

Gökhan Kafalı,  Can Radyo’yu yıldırma politikası ile türlü nedenlerle fahiş cezalar yazan SGK’ya  sert tepki gösterdi.

Gökhan Kafalı, ‘’Büyük holdingler çalışana öyle sözleşmeler hazırlıyorlar ki köle düzeni oluşturuyorlar. Çalışan gıkını çıkartamıyor. O köle düzenini sürdürenlere tık yok gelip bana türlü bahanelerle  213 bin TL ceza yazıyor. Ayıp değil mi bu? Terbiyesizliktir bu, burada kendi namusumuzla, alın terimizle geçinmeye çalışıyoruz. Bu düzen değişecek.

SGK İzmir Müdürü Yavuz Kurt  213 bin lira cezayı o büyük holdinglerden birine yaz bakalım görevden alınıyor musun alınmıyor musun görelim.  Asla boyun eğmeyeceğim.  O bayrak benim kapımda her zaman dalgalanacak, sen merak etme. Yıldıramazsın, bezdiremezsin, vazgeçiremezsin!  Ben burada söylediklerimi söylemeye devam edeceğim. Siz böyle daha da azdıkça ben de azacağım. Hep beraber göreceğiz. Ne içinde adalet olmayan saraylarınız beni yıldırabilir ne de mahkeme salonlarınız beni yıldırabilir. Hiçbir şey beni yıldıramaz. Konuşmaya devam edeceğim çünkü yanlışınızı söylüyorum ben. Ben hangi partiden olursa olsun yanlışa yanlış diyorum. Yanlış neredeyse ben karşısındayım. Bu kadar basit. Senin ağababaların zamanında bana çok ceza kesti. Hepsini de ödedim. Onu da öderim ben ama size boyun eğmem. Başaklar eğilir ama ben eğilmem. Tarih kimin doğru olduğunu yazacak.  Can Radyo 28 senedir yayında sizin öyle bir üflemenizle yıkılmaz . Geldiğimiz durum bu. Ülkenin hali ortada Jurassic Park gibi…’’ ifadelerini kullanırken program dinleyiciden büyük destek aldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay: “İzmir’i Türkiye’de en düşük su fiyatına sahip il yapacağız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.