Göçmen Çilesi Bitmiyor

Göçmen Çilesi Bitmiyor
  • 9 Ocak 2016 09:45

Balıkesir’in Havran İlçesi’nde göçmenleri taşıyan otobüs takla attı. Kazada otobüs şoförü ve 7 göçmen hayatını kaybetti, 42 göçmen de yaralandı. Dün de Çanakkale’de göçmenleri taşıyan otobüsün özel bir otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi ölmüş, 30 kişi de yaralanmıştı.

Göçmen Çilesi Bitmiyor

Kaza, saat 03.00 sıralarında Amasçakırı Mevkii’nde meydana geldi. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye gelen ve yasadışı yollardan Yunanistan’a geçmek için Ayvalık sahillerine gittikleri öğrenilen göçmenlerin bulunduğu Y.Ö. (63) yönetimindeki 13 EC 403 plakalı otobüs iddiaya göre aşırı hız nedeniyle devrilerek takla attı.

Göçmen Çilesi Bitmiyor

Kazayı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otobüs şoförü Y.Ö. ile 7 göçmenin hayatını kaybettiği belirlendi.

Göçmen Çilesi Bitmiyor

Çoğunluğu Suriye uyruklu oldukları belirtilen 42 göçmen kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Balıkesir, İvrindi, Havran ve Edremit Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan 7 göçmenin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.