Geylani’ye Son Görev

Geylani’ye Son Görev
  • 23 Şubat 2016 15:20

CHP İzmir Örgütü, ani bir ölümle sarsıldı.

Geçtiğimiz gün Karabağlar Meclis Üyesi Yaşar Mümtaz Geylani, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken kendisine çarpan araç nedeniyle hayatını kaybetti. Geylani, bugün Balçova Merkez Cami’inde  son yolculuğuna uğurlandı.

Geylani'ye Son Görev

Belediye binası önünde karanfillerle karşılanırken, Geylani’yi son yolculuğuna uğurlamaya gelenler arasında Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İlçe belediye başkanları, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan YardımcısıTekin Bingöl, Bilişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Baro Başkanı Aydın Özcan, AK partili ve CHP’li meclis üyeleri vardı.

Geylani'ye Son Görev

“GÜLER YÜZÜYLE HATIRLAYACAĞIZ”

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu törende, “Güzel insanlarımızdan biriydi. Hoşgörülü yardımsever, dostluk, kardeşlik ve barıştan yana olan çok değerli bir dostumuzdu. Acımız büyük onu çok zamansız kaybettik. Karabağlar Belediye’mizin bu ikinci beklenmedik anda yaşanan bir kaybı umarız ve dileriz ki bundan sonra bu acıları görmeyiz ve yaşamayız. Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Biz onu hep güler yüzüyle hatırlayacağız. Allah sabırlar versin” ifadelerini kullandı.

“HAK ETMEDİĞİ BİR  ŞEKİLDE ÖLÜME YAKALANDI”

Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise şunları söyledi: “Sevgili kardeşimiz gerçekten bizim için bir değerdi. Mütevazi kişiliğiyle, sakin duruşuyla,  uzlaşmacı yanıyla hep yapıcı bir tavır ortaya koymuştu Yaşar. Maalesef hiç de hak etmediği bir şekilde ölüme yakalandı. Yaşar’ı Unutmayacağız.”

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.