Genel Sekreterle Selfie İşinden Etti

Genel Sekreterle Selfie İşinden Etti
  • 13 Mayıs 2016 13:16

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Göreve geldiği günden bu yana icraat ve projelerinden daha çok sansasyonel olaylarla gündeme gelen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, yine bir olayla gündemde.

Çiğli belediye personeliyle yaşadığı sorunlara bir yenisini ekleyen Başkan Arslan bu seferde Belediye personelinin görevine yasal prosedürleri yerine getirmeden değişiklik yaptığı iddialarıyla gündemde. Gençlik Kolları Eski İl Başkan yardımcılarından ve Çiğli Belediyesi eski personeli Ferhat Aksu sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımla, CHP Çiğli Gençlik Kolları Eski Başkanı Uğur Er’in haksız yere işinden edilmeye çalışıldığını yazdı.

Genel Sekreterle Selfie İşinden Etti

Ferhat Aksu’nun sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımı şöyle;

“Çiğli Belediyesinde Mobing uygulamaları hala devam ediyor Çiğli Belediyesi’nde çalışan CHP eski gençlik kolları başkanı Uğur Er, Belediye Başkanı tarafından yazılı iş emri olmadan zorla parkve bahçeler ekiplerine sürgün edilmeye çalışılıyor. Yakın zamanda park bahçelere için sezonluk işçi alan Arslan yeni aldığı geçici işçilerden CHP il gençlik kolları il yöneticisi olan Seyit Ali Fırat’ı, Uğur Er’in masasına oturtup Uğur Er’i zorla göndermeye çalışıyor. Sendikanın 25. Maddesine göre Uğur Er’in isteği olmadan herhangi bir bölüme gönderemez ve Uğur Er’in rızası olsa bile en fazla 3 aylığına yine aynı düzeyde yani büro elemanı olarak çalıştırmak zorundadır. Buna rağmen yazılı emir almadan Uğur Er’i zorla sürgün etmeye çalışan Arslan bu konuda ısrarcı ve Uğur Er ise park bahçelere gitmemeye kararlı. Kendi gençlik kollarına bunu yapan başkan ne yapmaya çalışıyor?” dedi.

Genel Sekreterle Selfie İşinden Etti

GENEL SEKRETER’LE SELFİE İŞİNDEN ETTİ

Öte yandan Uğur Er’in görevinden gönderilmesinin nedeni geçtiğimiz 1 Mayıs’ta Gündoğdu meydanın da İzmir Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği etkinlikte CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve Başkan Arslan’ın Çiğli İlçe Başkanlığına açıkça istemediği Eski Çiğli İlçe Başkanı ve CHP İzmir İl Yöneticisi Utku Gümrükçü’yle selfie çekilmesi olduğu iddia edildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  TÜM YEREL-SEN, BAŞKAN SANİYE BORA FIÇI’YI TEBRİK ETTİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.