Genel Sekreter Sındır’dan örgüte önemli mesaj!

Genel Sekreter Sındır’dan örgüte önemli mesaj!
  • 27 Ekim 2017 17:05

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır Radyo Romantik Türk’te parti gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genel Sekreter Sındır örgüte verdiği mesajda adeta gözdağı verdi.

Sındır örgüte verdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Partililerimiz şundan emin olsunlar ki İzmir, demokrasinin beşiği olmuştur ve bu dönemin bu yılın bu günün değil asırların yüzyılların sonunda gelmiş bir sonuç olan İzmir’in çağdaş hoşgörü kültürü sonsuza dek yaşayacaktır. Dileğim odur ki İzmir’i yönetecek olanlar gerek belediye başkanlıklarında gerek genel seçimler sonrasında milletvekili statüsüyle yasamada yürütmede İzmir’i temsil edecek herkesin en demokratik yöntemlerle seçilmesi. Kimsenin iki dudağının arasından çıkacak sözcüklerle değil. Bakın bizim 2012’de çıkmış stratejik yönetim kılavuzumuz vardır. Adaylar buna göre belirlenir. Kimsenin uhdesine ve yetkisine devirle bunu sen yap sen belirle gibi bir anlayışla asla olmayacaktır. Bundan Herkes emin olsun. Bunun dışında söylenen tüm dedikodular algı üretmeye yöneliktir. Burada sorumluluk MYK’mıza aittir.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.