“Genel Başkan’ın Adayından” Flaş Karar!

“Genel Başkan’ın Adayından” Flaş Karar!
  • 18 Aralık 2015 10:00

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/CHP’de gözler 20 Aralık’ta yapılacak olan il kongresine kilitlenmişken, bomba bir gelişme yaşanması bekleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoağlu, önce Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’a, daha sonra Alaattin Yüksel’e destek vermişti. Kavalar ve Yüksel ilçe başkanlarından da destek alırken tabanın da bir diğer aday olan Ülkümen Rodoplu’ya teveccühü olduğu görülüyor. Mevcut Başkan Bedri Serter ise, kendisine bu üç aday arasında yer bulmaya çalışmıştı.

ÇEKİLİYOR!

Ancak Serter’in, Nevzat Kavalar’ı sekteye uğratmamak için gün içinde adaylıktan çekileceği iddia edildi. Serter’in kararında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun desteğini alamamasının da etkili olduğu konuşuluyor.

Serter, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, “Benim adayım Bedri Serter” dediğini iddia etmişti.

Öte yandan Serter, adaylık açıklamasında tüm CHP’li ilçe belediye başkanlarını ve ilçe başkanlarını davet etmiş olmasına rağmen, davetine 30 ilçe başkanından 6’sı, 22 belediye başkanından da yalnızca Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun katılmıştı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ‘Heyecanla çalışıyoruz’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.