Genel Başkan’a desteğe gitti, partilisinin üzerine yürüdü!

Genel Başkan’a desteğe gitti, partilisinin üzerine yürüdü!
  • 9 Haziran 2016 13:25

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ Sürekli eleştirilerle gündeme gelen CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu listesine bir yenisini daha ekledi.

İzmir Bayraklı Adliyesi önünde bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan saldırıyı ve CHP Balçova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Korcan Uçman’ın Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret içerikli paylaşım iddiasıyla mahkemesi için destek amaçlı yaptıkları ortak açıklamanın ardından adliyeden ayrıldı.

Adliye önünde Genel başkana destek olmak için bir araya gelenlerin içinde partililer ve Belediye personelleri de vardı.  Açıklamanın ardından Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu Çiğli Belediye Personeli ve partili Emir Karadağ’ın üstüne yürüdü.

Başkan Mertoğlu Belediye personeli Emir Karadağ’ın üstüne yürüyerek ‘O paylaşımı sileceksin’ diye tehdit etti. Sakinliğini korumaya çalışan Karadağ başkan Mertoğlu’na eleştiriye açık olması gerektiğini söyledi.

Emir Karadağ’ın sosyal medyadan yapmış olduğu bir paylaşımı zorla sildirmeye çalışan CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nu Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Başkan Yardımcısı Vezir Aslan sakinleştirmeye çalıştı.

Emir Karadağ’ın yanında bulunan partili Tuğran Ekinci’de “20 yıldır partiliyim böyle ilçe başkanı görmedim. Emir bey ilçe Başkanına Belediye Başkanın arkasında durması için sosyal paylaşım sitesinden yazı yazmıştır. İlçe Başkanının tutumu yanlıştır. Biz Belediye Başkanımız Hasan Arslan’ın yanındayız, parti içi ve parti dışı mualiflerin karşısındayız” dedi.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nu rahatsız eden ve kaldırılması için Emir Karadağ’ın üstüne yürüdüğü paylaşım şöyle;

Genel Başkan'a desteğe gitti, partilisinin üzerine yürüdü!

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Göztepe sakinlerinden Başkan Mutlu’ya sevgi seli
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.