Genel Başkan Kılıçdaroğlu İzmir’e Geliyor

Genel Başkan Kılıçdaroğlu İzmir’e Geliyor
  • 2 Mart 2016 20:02

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden SODEM veSeferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile SODEM yönetim kurulu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Seferihisar’da gerçekleşecek SODEM toplantısına davet etti. Daveti kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 12-13 Mart’ta İzmir’e geliyor. İzmir Seferihisar euphoria otelde kalacak olan Genel Başkan iki gün boyunca Seferihisar Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan SODEM toplantılarına katılacak.

SODEM Başkanı olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra SODEM üyesi olan 122 Belediye Başkanını da ağırlayacak.

PLAKETLERİ GENEL BAŞKAN VERECEK

12 Mart Cumartesi günü gerçekleşmeye başlayacak organizasyon, 13 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan ödül töreni ile son bulacak. SODEM’in başlattığı yarışmada seçici kurul en başarılı belediyeleri seçecek ve belediyelerin plaketlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar’da yarınların meclisi bugün kuruldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.