Genç Adamın Ölümünde Uyuşturucu Şüphesi

Genç Adamın Ölümünde Uyuşturucu Şüphesi
  • 28 Ocak 2016 09:19

İzmir’in Bornova İlçesi’nde kaldığı bekar evinde cansız bedeni bulunan 18 yaşındaki S.A.’nın bonzai adlı uyuşturucuyu kullandıktan sonra fenalaştığı ileri sürüldü. Olay sırasında evde bulunan S.A.’nın üç arkadaşının ifadelerine başvurulacağı öğrenilirken, talihsiz gencin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Olay, 789/1 Sokak’taki bir evde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Anne ve babası ayrı olduğu, Bursa’da yaşadığı öğrenilen S.A., yaklaşık 5 ay önce İzmir’deki yakınlarının yanına geldi. Bornova’daki kafelerde çalıştığı belirtilen S.A.’nın kaldığı bekar evinde fenalaşması üzerine arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sırasında evde bulunan S.A.’nın arkadaşlarının ilk ifadelerinde, gece saatlerinde bonzai adlı uyuşturucudan kullandıklarını ve S.A.’nın da daha sonra fenalaştığını söyledikleri ileri sürüldü. S.A.’nın arkadaşları polis merkezine götürüldü. Hayatını kaybeden genç adam ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi 500 bin fide dağıtıyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.