GECE PAZARI KAPILARI AÇTI

GECE PAZARI KAPILARI AÇTI
  • 20 Haziran 2022 09:17

Narlıdereli kadınların öncüsü olduğu ‘Gece Pazarı’ kapılarını açtı. S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi işbirliği ile düzenlenen ‘Gece Pazarı’ yaz ayları boyunca her cumartesi 16.00-22.00 saatleri arasında Zeytin Cafe’de kurulacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz ‘Gece Pazarı’nı bu yıl da açtık. Kadınlarımız burada el emeklerini tüketiciyle buluşturucak. Başta tüm Narlıdereliler olmak üzere tüm İzmirliler’i Gece Pazarı’na davet ediyorum” dedi.

Narlıdere Belediyesi ile S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi iş birliğiyle Zeytin Cafe’de gerçekleştirilen törenle açıldı. Gece Pazarı’nın açılış etkinlik kapsamında Grup Times, çimlerde konser verdi. Ardından sokak tiyatro gösterileri, DJ performansları ve dans gösterileri yapıldı.GECE PAZARI KAPILARI AÇTI

KADINLAR STANT AÇTI

Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi üyeleri, Gece Pazarı boyunca açtıkları stantlarda el emeklerini sergileyecek. Kadınlar, satışlardan elde ettiği gelir ile ev ekonomilerine katkıda bulunacak. Yaklaşık 40 standın yer alacağı Gece Pazarı, yaz ayları boyunca her cumartesi günü 16.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Öte yandan Gece Pazarı’nın yanı sıra her cuma günü Zeytin Cafe’de 12.00-19.00 saatleri arasında faaliyet göstermeye devam ediyor.

‘DESTEK VERİYORUZ’

“Kadınlarımızın ekonomik özgürlüklerini kazanmalarını istiyoruz” diyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “İlçemizde sosyal projelere çok önem veriyoruz. Gece Pazarı, bizim özel projelerimizden bir tanesi. S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi üyelerinin açtığı stantlarda kadınlar, el emeklerini ailesi ekonomisine kazandıracak. Belediye olarak Narlıdere Belediyesi Üretici Kadın Kooperatifi’ne her daim destek vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Başta Narlıdereli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İzmirliler’i Gece Pazarı’na davet ediyorum” diye konuştu.

GECE PAZARI KAPILARI AÇTIGECE PAZARI KAPILARI AÇTI

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.