Gaziemir’de Şah-Mat Zamanı

Gaziemir’de Şah-Mat Zamanı
  • 22 Şubat 2016 14:17

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Gaziemir Satranç Turnuvası’nın bu yıl ikincisi yapıldı. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva iki gün sürdü. 5 grupta düzenlenen turnuvaya katılan 270 yarışmacı iki gün boyunca kıyasıya yarıştı. Turnuva Süper Minikler Kategorisi (2009-2008 doğumlular), Minikler Kategorisi (2007-2006 doğumlular), Yıldızlar Kategorisi (2005-2004 doğumlular), Yıldızlar Kategorisi 2 (2003-2002 doğumlular), Açık Kategori (2001 ve öncesi doğumlular) olmak üzere 5 kategoride yapıldı. 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlenen turnuvanın başhakemliğini ise Gaziemir Belediyesi Satranç Kursları Koordinatörü Aydın Kara yaptı.

Gaziemir’de Şah-Mat Zamanı

Şampiyonlara ödül, madalya ve kupa

270 yarışmacının, iki gün boyunca kıyasıya yarıştığı Gaziemir Satranç Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Derece kazananlar ödüllerini Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Çağlar Çelik, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Tuncer, Gaziemir Belediyesi Santranç Kursları Koordinatörü ve Turnuva Başhakemi Aydın Kara ve Turnuva Hakemi Mehmet Eraslan’ın elinden aldı. Her kategorinin birincisine kupa, madalya, bisiklet; ikicisine kupa, madalya, satranç saati; üçüncüsüne kupa, madalya ve satranç takımı verildi. Ayrıca turnuvaya katılan tüm yarışmacılara katılım belgesi ve madalya verildi.

Turnuvanın şampiyonları

Süper Minikler Kategorisi’nin birincisi Alper Akyıldız, ikincisi Mustafa Kadir Uçar, üçüncüsü Furkan Kızılkaya oldu. Minikler Kategorisi’nin birincisi Denizcan Karaçelebi, ikincisi Ceylin Çınar, üçüncüsü Enis Mutlu oldu. Yıldızlar Kategorisi’nde Bahar Şavgar birinci, Berk Er ikinci, Furkan Yıldız üçüncü oldu. Yıldızlar Kategorisi 2’de ise Doğan Can Arık birinci, Can Berk Özyüzer ikinci, Oğuz Fazayilav üçüncü oldu. Açık Kategorisi’ndeHarun Gonca birinci, Berke Çınar ikinci, Emre Var üçüncü oldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.