Gaziemir’de özel konser

Gaziemir’de özel konser
  • 10 Nisan 2019 11:55

Şef Ümit Bulut yönetiminde sahneye çıkmanın heyecanını yaşayan Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Yalçın Benlican Özel Vefa Konseri’yle seyirciye unutamayacakları müzik ziyafeti sundu. Belediye Başkanı Halil Arda, Yalçın Benlican ile Ümit Bulut’a anı objesi verdi, teşekkür etti.Gaziemir’de özel konser

Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Yalçın Benlican Özel Vefa Konseri’nde seyirciyle buluştu. Şef Ümit Bulut’un yönettiği konserde unutulmaz aşk şarkılarını kaleme alan ve güfte yazarı Yalçın Benlican’ın Türk müzik tarihinde yer edinmiş seçkin eserleri seslendirildi. Seyirciyle buluşmanın heyecanını yaşayan müzik topluluğu, koro ve solo şarkılar seslendirerek müzikseverlerin gönlünü çalmayı başardı, seyirciden tam not aldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Belediye Başkanı Halil Arda’nın da katıldığı konserde Yalçın Benlican onur konuğu olarak ağırlandı.
Konserin onur konuğu Yalçın Benlican ile Şef Ümit Bulut’a anı objesi veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda “İlk dinlediğimiz şarkının sözlerinde ‘tek kurşunla aynı bedende vurulduk’ yazmış sevgili Yalçın Benlican. Sevgiyi, aşkı özlediğimiz bu günlerde bizde onun güftelerine vurulduk. Yalçın Benlican’a bizi yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Şefimiz Ümit Bulut, saz sanatçılarımız ve koristlerimize çok teşekkür ederim. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.