Gaziemir’de muhteşem Cumhuriyet konseri

Gaziemir’de muhteşem Cumhuriyet konseri
  • 24 Ekim 2019 15:45

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Konseri’nde Hakan Şensoy yönetiminde sahne alan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası ile Dilek Türkan sanatseverlere muhteşem bir konser yaşattı

 

Gaziemir’de muhteşem Cumhuriyet konseri

Gaziemir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Konseri’nde Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) Gaziemirli seyirciyle buluştu. Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde Şef Hakan Şensoy yönetiminde sahneye çıkan KODA’ya sevilen sanatçı Dilek Türkan eşlik etti. KODA, Türk ve dünya müzik tarihinde yer edinmiş bestelere hayat verirken sanatçı Dilek Türkan da Türk bestekarların eserlerini seslendirdi. Performanslarıyla dinleyiciye unutulmaz bir konser yaşatan sanatçılara, başta Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda olmak üzere, salonu dolduran Gaziemirliler hep bir ağızdan eşlik etti. Yorumladıkları eserlerle sanatseverlere muhteşem bir gece yaşatan sanatçılar, uzun süre ayakta alkışlandı.

‘Bugünlerimizi Cumhuriyet’e borçluyuz’

Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sanatçı Dilek Türkan ve Şef Hakan Şensoy’a çiçek ve anı objesi verdi. Başkan Arda, “Bize Cumhuriyet’i armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Bu konseri rahat bir şekilde izleyebiliyorsak bunu Cumhuriyet’e borçluyuz. Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’na, Hakan Şensoy’a ve Dilek Türkan’a bu muhteşem konseri bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.