Gaziemir Rehberi, İngilizce ve Almanca yayımlandı

Gaziemir Rehberi, İngilizce ve Almanca yayımlandı
  • 23 Haziran 2021 11:06


İlçeyi detaylı bir şekilde anlatan Gaziemir Rehberi’ni daha önce Türkçe olarak yayımlayan Gaziemir Belediyesi, şimdi de rehberi İngilizce ve Almanca olarak yayımladı.
Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak üç dilde yayımlanan rehberde Gaziemir’in tarihi, iklimi, doğal güzellikleri, ekonomik yapısı; ilçedeki konaklama imkânları, ulaşım araçları, taksi durakları, lokanta ve restoranlar, belediye hizmetleri, eğitim olanakları ve kültür sanat yaşantısı anlatılıyor. Rehber, Gaziemir’de yaşayan yurttaşların ilçeyi daha iyi tanımasını sağlayacak, yerli ve yabancı turistlere yol gösterecek.
Basımı yapılarak yurttaşların kullanımına sunulan Gaziemir Rehberi, belediyenin web sitesi http://www.gaziemir.bel.tr/ adresinden de üç dilde yayımlandı. Gaziemir’i tanımak isteyenler http://www.gaziemir.bel.tr/duyuru/638/gaziemir-rehberi-gaziemir-hakkinda-pratik-bilgiler.html linkine tıklayarak rehberin Türkçesine, İngilizcesine ve Almancasına dijital ortamda ulaşabilecek.

Gaziemir’in tanıtımına katkı

Gaziemir’i yurt içinde ve yurt dışında daha detaylı bir şekilde tanıtabilmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “İzmir’in dünyaya açılan kapısı Gaziemir’in tanıtımına katkı koymak için Gaziemir Rehberi’ni Türkçe, Almanca ve İngilizce olarak üç dilde hazırladık. Daha önce Türkçe baskısını yaptığımız rehberi yurttaşlarımızın kullanımına sunmuştuk. Yabancı turistlerin de ilçemizi yakından tanımasını sağlamak amacıyla rehberimizi Almanca ve İngilizce dillerinde de yayımladık. Rehberimiz sayesinde ilçemizde yaşayan hemşehrilerimiz ve ilçemizi ziyaret eden turistler, kentimiz hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilecek. Gaziemir Rehberi’ne kolayca ulaşılabilmesi için rehberimizi belediyemizin web sitesinden de üç dilde dijital olarak yayımladık” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.