Foçalı Çınar Kardeşler 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kotasını aldı

Foçalı Çınar Kardeşler 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kotasını aldı
  • 8 Ağustos 2019 14:12
Enoshima-Japonya’da düzenlenen 470 Dünya Şampiyonası’nda Foçalı Olimpik Milli sporcularımız Deniz Çınar-Ateş Çınar 13.sırayı elde ederek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları kotasını aldı.
25 Ülkeden 52 ekibin mücadele ettiği şampiyonada Olimpik Milli sporcularımız Deniz Çınar-Ateş Çınar (Fenerbahçe Doğuş Yelken) yarışları 13.sırada tamamladı. Çınar kardeşler elde ettiği dereceyle ülkemize 470 sınıfında Olimpiyat kotasını getirdi.
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak bir ay içerisinde sporcularının ülkece büyük gurur duyacakları çok güzel başarılara imza attıklarını belirtirken “Olimpik Milli sporcularımız 2020 Olimpiyat Oyunları için Finn ve Laser Radial sınıflarından sonra 470 sınıfında da kota almayı başardı. Çınar kardeşler büyük bir başarı göstererek üst üste 4.kez Olimpiyat Oyunları’nda yarışacak. Kendilerini, antrenörlerimizi ve yetiştiren kulüplerimizi tebrik ederken bu yolda bizlere destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Spor Toto Teşkilatımız olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Akdurak “Şimdi kalan diğer sınıflarda kota almak için mücadele edeceğiz. Sporcularımızın bu sınıflarda da kota alacağına gönülden inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.