Foça’dan utanç verici görüntüler

Foça’dan utanç verici görüntüler
  • 30 Temmuz 2017 22:01

İzmir’in turizm cenneti Foça’dan utanç manzaraları. Haftasonu yüz binlerce turistin ziyaret ettiği İzmir’in şirin ilçesi Foça’da skandal görüntüler vardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin milyonlarca lira harcayarak restore ettiği tarihi kaleyi görmek isteyen vatandaşlar, çalışmayan aydınlatma direkleri yüzünden deniz kıyısında bulunan yolda zor anlar yaşadı.

Foça'dan utanç verici görüntüler

Yerli vatandaşlar ve ziyarete gelen turistler, cep telefonlarının ışığıyla yürümek zorunda kalırken, denize düşme tehlikesiyle de karşı karşıya kaldılar.

Foça'dan utanç verici görüntüler

Büyükşehir Belediyesi ve Foça Belediyesi’nin hummalı çalışmalarıyla yerli ve yabancı bir çok turistin dikkatini çeken kalenin çevresinde TEDAŞ’ın yaptığı bu karartmaya tepki gösteren vatandaşlar, bu görüntülerin turizm sezonu ve hafta sonu yaşanmasının bir utanç vesilesi olduğunu ifade ettiler. Foça’ya tatile gelen bir vatandaş, “İnsanlar cep telefonu ışıklarıyla zar zor yürüyorlar. Bir kaza yaşanmaması adeta bir mucize” açıklamasında bulundu.

Foça'dan utanç verici görüntüler

Bir arkadaşının ısrarları üzerine ikamet etiği Çeşme’den tatile gelen Alman asıllı bir turist ise, “Bir dostumun tavsiyesi üzerine ilk kez Foça’ya geldim. Aydınlatmanın olmamasından dolayı kale civarına geldiğimizde kabus gibi görüntüler gördüm. Bebek arabasıyla daracık yoldan o karanlıkta geçmeye çalışan insanlar vardı. Denize düşmemek için birbirlerine tutunuyorlardı” dedi.

(medyaege.com.tr)

Bu haber ilgini çekebilir ->  İrfan Önal, emeklilerimizin yanında olacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.