FOÇA’DA ‘‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’’ KUTLANDI

FOÇA’DA ‘‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’’ KUTLANDI
  • 25 Kasım 2019 09:51

24 Kasım Öğretmenler Günü, Foça’da törenlerle kutlandı. Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına saygı çelengi sundu.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Öğretmenler Günü dolayısı ile yayınladığı mesajında; ‘‘Öğrenmenin sonsuzluğunda, Öğretmenlerimizin ışığındayız. Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.’’dedi.

FOÇA’DA ‘‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’’ KUTLANDI

Çelenk sunma töreninin ardından, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezinde kutlama programı gerçekleştirildi. Kutlama programına, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Tümamiral İbrahim Özdem Koçer, Foça Belediyesi Başkan Vekili Kenan Düzgün, Belediye Meclis Üyeleri, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, Reha-Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı Başkanı Ali Haydar Çelebi, sivil ve askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, , okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

FOÇA’DA ‘‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’’ KUTLANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan programda Necla Midilli Merkez Ortaokulu Müdürü Ercan Akgün, açılış konuşmasını yaptı. Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Şehit öğretmenler slaytı ve ‘‘Bir Gider Bin Geliriz’’ adlı gösterim sunuldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un Öğretmenler Günü mesajı okundu. ‘‘Yetenek Aşısı’’ adlı gösterinin ardından, aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin takdimi ve emekli öğretmenler adına Recep Bozkurt’un yaptığı konuşmanın ardından, ‘‘Biz De Öğrenciydik’’ konulu kısa film gösterildi. Öğretmenler Günü konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Kutlama programı, müzik dinletisi ile sona erdi.

FOÇA’DA ‘‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’’ KUTLANDI   FOÇA’DA ‘‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’’ KUTLANDI

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova için birlik olma zamanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.