FOÇA VE ÇANKAYA KARDEŞ KENT OLDU

FOÇA VE ÇANKAYA KARDEŞ KENT OLDU
  • 7 Nisan 2021 09:17

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ile Çankaya Belediye Başkent Alper Taşdelen kardeş kent protokolünü imzaladı. Foça Belediyesi’nin Başkent’teki ilk kardeş kenti Çankaya oldu.

“Deniz Kokusuyla Geldik”

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Deniz kokusuyla geldik, kardeş olarak dönüyoruz. Çankaya-Foça kardeşliği için Belediye Başkanımız Alper Taşdelen ile Kardeş Kent Protokolünü imzaladık. Kardeşlik bağımızla yeni nesil belediyeciliğimizi güçlendireceğiz’’dedi.

“Farkımızı Koyacağız”

Foça’dan Ankara’ya kıymetli bir kardeşlik bağının kurulduğu ve ortak çalışmalara hemen başlanacağı belirtilen buluşmada Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen; “Türkiye’nin güzide turizm merkezi Foça, Ankara için büyük önem arz ediyor. Foça özellikle yaz aylarında Ankara ve çevre illerden gelen vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirdikleri yerlere sahip. Kardeş belediyemizle bundan sonraki süreçte ortak projelere, hizmetlere imza atacağız. Hem Çankaya hem de Foça olarak Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin farkını ortaya çıkartacağız”diye konuştu.FOÇA VE ÇANKAYA KARDEŞ KENT OLDU

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.