Fetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimi

Fetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimi
  • 12 Mayıs 2018 15:07

Daha önce defalarca ekilen fidanların kuruduğu Fetrek’e belediye yeniden ağaçlandırma çalışması başlattı.

Bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde bir bütçe ile ıslah çalışmalarının gerçekleştiği Fetrek Çayı’nda Torbalı Belediyesi fidan dikmeye yeniden başladı. Daha önce defalarca ağaçların dikilip, kuruduğu bölgeye bir kez daha fidan dikildi.

Fetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimi

Yapay adanın üst tarafına fidanları toprakla buluşturan Torbalı Belediyesi’nin bu kez ağaçlar için önlem alıp almadığı ise bilinmiyor. Bölgede yeniden ağaçlandırma çalışması yapan belediyenin bugüne kadar binlerce liralık fidan zararına uğradığı biliniyor. Gerekli analizler yapılmadan toprakla buluşturulan fidanlar nedeniyle belediye daha önce de gündeme gelmişti.

Fetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimi

Fetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimiFetrek Çayı’nda çöpe giden binlerce liralık fidan dikimi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Basmane’de temizlik ve bakım seferberliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.