Fazıl Say konserinde satırlı saldırı

Fazıl Say konserinde satırlı saldırı
  • 13 Aralık 2016 20:57

İzmir’de Fazıl Say konserine satırlı saldırı. Olay saat 19:30 sıralarında İzmir Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde yaşandı.  Dünyaca ünlü piyano sanatçısı Fazıl Say konseri için İzmirliler kültür merkezine akın etti. Konsere gelen vatandaşlar salona alınırken birdenbire eli satırlı bir şahıs halkın arasına daldı. Meczubun “Allahu ekber” diyerek tekbir getirmesi üzerine korkuya kapılan vatandaşlar şahsı canlı bomba zannetti.

Elindeki satırı etrafa savuran saldırganın “Bu konser yapılamaz” diye bağırdığı duyuldu. Panik içindeki vatandaşlar salona kaçtı. Kültür merkezinde görev yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli, kapıları kapatarak saldırganın içeri girmesini önledi ve etkisiz hale getirdi.

Daha sonra olay yerine polis ekibi gelerek saldırganı gözaltına aldı. Polisin kültür merkezi personeline “şikayetçi misiniz” diye sorduğu belirtildi. Saat 20:00’de başlaması planlanan konser bu olay nedeni ile 15 dakika geç başladı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Basmane’de temizlik ve bakım seferberliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.