Eski savcı tutuklandı

Eski savcı tutuklandı
  • 4 Ekim 2016 10:41

Geçen 6 Eylül’de FETÖ’ye yönelik İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonda eski İliç Savcısı Bayram Bozkurt, polisten kaçarken tellerden atladığı sırada ayağını kırmıştı.

Ergenekon davasında gizli tanık ‘Efe’ olarak ifade verdiği iddia edilen eski İliç Savcısı Bayram Bozkurt, tedavisinin ardından bugün Mahkemeye sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen Bozkurt, daha sonra polisler tarafından tekerlekli sandalyeyle İzmir Adliyesine getirildi. Burada yaklaşık 6 saat ifade veren Bozkurt ‘silahlı terör örgütü üyesi’ olmak suçlamasıyla nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

TUTUKLANDI
Bornova’da FETÖ/PDY operasyonu kapsamında yakalanan Ergenekon davasında gizli tanık ‘Efe’ olarak ifade verdiği iddia edilen ve eski İliç Savcısı olan Bayram Bozkurt, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.