Erdoğan ve Yıldırım İzmir’e geliyor

Erdoğan ve Yıldırım İzmir’e geliyor
  • 29 Mayıs 2016 12:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, 30 Mayıs Pazartesi saat 21.00’de İzmir’e gelecek. AK Parti İzmir teşkilatları, başbakan olduktan sonra seçim bölgesi İzmir’e ilk kez gelecek olan Yıldırım ile kente en son bir yıl önce gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan için havalimanında geniş katılımlı karşılama yapacak. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, kentin en işlek caddelerine koyduğu yüzlerce ayaklı panolarla yaptığı duyuruda İzmirliler’i karşılamaya davet etti.

Geceyi kentte geçirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, salı sabahı erken saatlerde başlayacak olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en büyük tatbikatı Efes 2016’yı izleyecek. Seferihisar Doğanbey’de yapılacak fiili atışlı tatbikatta binlerce asker, kara, hava ve deniz unsurları görev alacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tatbikatın ardından saat 16.00’da İzmir’den Afrika’ya gidecek. Başbakan olduktan sonra ilk kez seçim bölgesi İzmir’e gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım ise Cumhurbaşkanı’nı uğurladıktan sonra Başbakanlık Ofisi’ne geçecek. Orada İzmir medyasının temsilcileriyle görüşecek. Başbakan Yıldırım, İzmir Valisi Mustafa Toprak tarafından organize edilen sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Balçova Kaya Termal Otel’de yapılacak olan akşam yemeğine katılacak. Başbakan salı gecesi, uçakla kentten ayrılacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.