Ekrem Oran, “3 Nisan’da mazbatalarımızı alacağız”

Ekrem Oran, “3 Nisan’da mazbatalarımızı alacağız”
  • 20 Şubat 2019 09:50
CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İittifakı’nın Belediye Meclis Adayları listesi İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilirken bir açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, “Bugün aday listelerimizi veriyoruz, 3 Nisan’da da hep birlikte mazbatalarımızı alacağız” dedi.
CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları ve Millet İttifakı Belediye Meclis Adayları, toplu olarak İlçe Seçim Kurulu’na giderek, aday listelerini teslim ettiler. Belediye Meclisi Aday listesi şu isimlerden oluştu; Fayika Öner, Soner Varhan, Seyit Dolunay Onur, Havva Evci, Vehbi Özen, Özay Dinç, Mehmet Aksu, Ali Can, Kazım Beyaz, Sabise Suna Tamer, Şeniz İridere, Nurten Gezgin ve Simge Dura. Kontenjan Adayları ise, Aybars Yıldırım ve Kaan Kılıç.
Ekrem Oran, "3 Nisan'da mazbatalarımızı alacağız"
“Dinamik bir kadro kurduk”
Listeleri teslim etmeden önce Adliye binası önünde adayların toplu fotoğraf çektirmesinin ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Oran, “Bugün ittifakımızın Belediye Meclis Aday listesini teslim ediyoruz. İnanıyorum ki, 3 Nisan’da da hep beraber gelerek mazbatalarımız alacağız. Çeşme için özveriyle çalışacak dinamik bir Meclis kadrosu kurduk. Büyük bir sevda ile çıktığımız bu yolda, herkesin yüzünün güldüğü, mutlu bir Çeşme yaratmak için gece gündüz çalışacağız. ‘Sen ben yok, biz varız’ diyerek birlikte başaracağız” dedi.
İttifak adayları çarşıda vatandaşı selamladı
Aday listelerinin İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilmesinin ardından, Belediye Başkan Adayı Ekrem Oran, CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları, İYİ Parti İlçe Başkanı Volkan Evci ve Belediye Meclis Adayları, seçim aracının çaldığı seçim şarkıları eşliğinde Çeşme çarşısında bir yürüyüş gerçekleştirerek, esnafı ve vatandaşları selamladılar.
Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’nın simge yapısına onarım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.