EGİAD Akademi’den Gastronomi Eğitimleri

EGİAD Akademi’den Gastronomi Eğitimleri
  • 3 Ekim 2019 16:43

Ege Genç İş İnsanları Derneği, bu yıl ilk kez düzenleyeceği EGİAD Akademi kapsamında birçok etkinliğe imza atıyor. Ekim ayını Gastronomi Ayı olarak belirleyen STK, etkinlikler kapsamında ilk faaliyet olarak Zeytincilik sektörünü ele aldı. Zeytincilik sektöründe yaşanan kalite sorununa değinmek, iç tüketimi desteklemek ve tüketicilerin daha bilinçli zeytin ve zeytinyağı tercihini yapabilmesi için Dr. Dilşen Oktay ile “Zeytinyağını Anlamak” etkinliği düzenledi.

EGİAD Akademi’den Gastronomi Eğitimleri

EGİAD Akademi Ekim Ayı Gastronomi Etkinlikleri kapsamında 9 Ekim’de “Nedim Atilla İle Türk Mutfağı”, 16 Ekim’de “Yasemin Karaçay İle Mindful Beslenme”, 23 Ekim’de “Urla Şarapçılık İle Şarap Tadım Eğitimi”, 30 Ekim’de “Bortar Group ile Çikolata Workshop” etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.