Ege’nin birincisi Gaziemir

Ege’nin birincisi Gaziemir
  • 3 Nisan 2017 11:52

Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Ekibi, 7 ilden 38 ekibin yarıştığı Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Halk Oyunları Ege Bölgesi Grup Yarışması’nda Düzenlemeli Dal’da Yıldızlar ve Büyükler kategorisinde Ege Bölgesi birincisi oldu. Yeni hedef ülke şampiyonluğu…

 

Gaziemir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, Gaziemir Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun (THOF) düzenlediği Kulüpler Arası Halk Oyunları Ege Bölgesi Grup Yarışması’nda iki kategoride birinci oldu. Gaziemir Spor Salonu’nda düzenlenen halk dansları yarışmasında Aydın, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Uşak ve İzmir’den 38 ekip yarıştı. Geleneksel Düzenlemeli Dal ve Geleneksel Düzenlemesiz Dal’da minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen yarışmada Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Ekibi Yıldızlar Düzenlemeli Dal ve Büyükler Düzenlemeli Dal’da yarıştı. İl birinciliği yarışmasında İzmir İl Birincisi olan Gaziemir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Dansları Ekibi, Yıldızlar Düzenlemeli Dal ve Büyükler Düzenlemeli Dal’da Ege Bölgesi birincisi oldu.

 

Büyük hedef Türkiye şampiyonluğu

Önce İzmir İl birincisi daha sonra da Ege Bölge birincisi olmanın mutluluğunu yaşayan ekip Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyor. Yarışma boyunca ekibi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yarışmacıların heyecanına ve mutluluğuna ortak oldu. Sergiledikleri performansla birincilik kazanan ekibi kutlayan Başkan Şenol, “Bugüne kadar aldığınız birçok başarıyla gurur kaynağım oldunuz. Daha çok çalışarak daha büyük başarılar kazanacağınıza yürekten inanıyorum. Önce il sonra Ege Bölge Birincisi oldunuz şimdi sizden Türkiye birinciliği bekliyorum. Sizleri gönülden kutluyorum” diyerek ekibin mutluluğuna ortak oldu. yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde THOF Başkan Vekili Remzi Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a plaket verdi, destek için teşekkür etti. 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Yeşilçam'ın Çehresi Değişecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.