Duamız Bir Umudumuz Bir

Duamız Bir Umudumuz Bir
  • 23 Nisan 2019 09:20

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Şahin açıklamasında, “Egemenliğimizin teminatı TBMM nasıl Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biriyse, bu bayramın geleceğimizin teminatı çocuklarımıza emanet ve hediye edilmesi de o seviyede önemli bir adımdır. İşte bunları gerçekleştiren Atatürk’ü çok iyi anlamak ve yolundan sapmadan hedefe yürümemiz gerekmektedir” dedi.

“Tarihin en eski, en köklü ve en güçlü milleti Türk Milletidir. Bizler bu vasıflarımızla birbirimize öyle sıkı bağlıyız ki, Edirne’de ne düşünülüyor ve neye inanıyorsak; hangi umuda ve hangi duaya âmin deniyorsak, Hakkâri’de de, Artvin’de de aynı düşünce ve inanca sarılıyor, birlikte ağlıyor birlikte gülüyoruz.” Diyerek açıklamasını sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, milli birlik ve bütünlüğümüzün önemine vurgu yaptı. Şahin, “Bundan yüzyıl önce topraklarımızı işgal etmek, bizi esir etmek ve sömürmek amacıyla kapımıza gelenlere dün nasıl bir cevap verdiysek bugün yine aynı cevabı vermeye muktediriz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” derken işgal yıllarını ve verdiğimiz Kurtuluş Savaşını hatırlattı.

Karşılarında Bir Türk Atatürk Vardı

Açıklamasında Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleye de vurgu yapan Şahin, “Onlar yüzyıl önce dünyanın en güçlü ordularıyla, en güçlü silahlarıyla ve en azgın duygularıyla topraklarımıza geldiler ama karşılarında dünyanın en güçlü komutanı, en büyük dehası, en asil milletinin evladı ve kadrosu vardı. İşte bunu çok iyi kavramamız gerekiyor. Atatürk’ün milli iradeye, Türk Milleti gerçeğine ve Türklük şuuruna verdiği önem hiç unutulmamalıdır. Bu bizim tek kurtuluş çaremiz ve yolumuzdur. Egemenliğimizin teminatı TBMM nasıl Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biriyse, bu bayramın geleceğimizin teminatı çocuklarımıza emanet ve hediye edilmesi de o seviyede önemli bir adımdır. İşte bunları gerçekleştiren Atatürk’ü çok iyi anlamak ve yolundan sapmadan hedefe yürümemiz gerekmektedir. Biz Türk Milliyetçileri olarak onun yolundan ayrılmamaya yemin ettik. Mücadelemiz onun mücadelesi yolu onun yoldur” ifadelerine yer verdi.

23 Nisan Kutlu Olsun

Üsküp’ten Doğu Türkistan’a kadar bütün Türk Milletinin 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını da sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “23 Nisan’ın dünyada çocuklara hediye edilen tek bayram olma özelliğini de unutmadan bütün çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Onların Türklüğe, Türkiye Cumhuriyeti Devletine, TBMM’ne ve Milli Egemenliğimize sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Bu anlamlı ve güzel günün sebebi başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bayramımız Kutlu Olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.