“Dost” Başkan

“Dost” Başkan
  • 14 Aralık 2016 16:17

Gizem Çetinkol-Buğra Gürsel/Gazete Ege Bornova Belediyesi’nin hayata geçirdiği Dost Kart Projesi’nin yıldönümünde 2.Dost Kart Tanışma Toplantısı Bornova Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapıldı.Törene Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ve Bornova Belediye Meclis Üyeleri’nin yanısıra çok sayıda Dost Kart üyesi aile katıldı.

Törene yoğun ilgiden , nikah sarayı içinde ek oturma yerleri oluşturuldu.Tören,Belediye Başkanı Olgun Atila’nın alkışlar eşliğinde salona girmesiyle başladı.Bornova Belediyesi’nin faaliyetlerini anlatan bir video gösteriminin ardından kürsüye Başkan Atila geldi.

"Dost" Başkan

Birlikte Bu Günleri Aşacak, Sorunları Çözeceğiz

Konuşmasına cumartesi günü İstanbul’da yaşanan terör olayında kaybettiklerimizi anarak başlayan Bornova Belediye Başkanı, bu zor günleri aşmanın yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini işaret ederken “ Biz çok güçlü bir milletiz, kimse bizi susturamaz” dedi. Konuşmasını  Bornova’daki sorunları da birlikte durarak, paylaşarak çözeceklerini, mutlulukları da paylaşarak çoğaltacaklarını belirterek sürdüren Atila ardından Dost Kart Projesi ile ilgili bilgiler paylaştı.

"Dost" Başkan

4.Merkez Müjdesi

Dost Kart Projesi’nin başlangıç tarihinin 16 Aralık 2014 olduğunu hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila şunları söyledi; “ O tarihten bu yana, kültürümüzde de olan “sağ elin verdiğini sol el görmez” ilkesiyle hareket ediyoruz. Bornova Merkez,Doğanlar ve Altındağ’da bulunan üç şubemizle tam 4350 aileye destek olduk. Önümüzdeki yılda da desteklerimiz miktarında artış olarak devam edecek. Buradan size bir müjdeyi daha vermek istiyorum.2017’de Çamdibi’nde de 4.şubemizi açacağız” Başkanın bu sözleri sıkça alkışlarla kesilirken seyirciler arasından bir kadının “Allah senden razı olsun, Allah yokluğunu göstermesin” sözleri üzerine tüm salondan “amin” sesleri yükseldi.

"Dost" Başkan

Yarım Asırlık Birliktelik

Başkan Atila’nın konuşmasının sona ermesiyle bir de sürpriz yaşandı. Bugün 57. Evlilik yıldönümleri olan Abidin&Nurten Kaygusuz çiftine Bornova Belediyesi bir jest yaparak pasta kesti. Pastaları birbirine yedirirken mutluluk pozları veren çifte Başkan Atila, 57 yıl önce bugün evlenirken çektirdikleri fotoğrafı yeni çerçevesinde hediye etti. Tören sonrası duygu ve düşüncelerini Gazete Ege’ye anlatan Kaygusuz çifti “Yılların nasıl geçtiğini anlamadık bile, bir daha dünya ya gelecek olsak yine birbirimizi bulmayı isterdik” dedi. Başkan Atila’ya teşekkürlerini de ileten çift, “başkanımız çok hassas ve düşünceli, bizler için, Bornova için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’

"Dost" Başkan

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    samimi başkan

  2. süleyman dedi ki:

    ihtiyaç sahiplerine yardım etmek bence her başkanın ilk kuralı olmalı. büyüyükerek devam etsin işallah

  3. ayşe ü. dedi ki:

    bazen izmirde yaşadığımıza mutlu oluyorum iyiki izmirde yaşıyorum bu güzellikleri her yerde görmek mümkün değil en azından insana değer verilen şekilde yapan yerler başka şsehirlerde yok

  4. ksk ahmet dedi ki:

    buna benzer hizmetler ksk var ama tabi bu kadar organize ve profesyonelce değil

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.