DİSK Kocaoğlu’na ‘duruş’ teşekkürü!

DİSK Kocaoğlu’na ‘duruş’ teşekkürü!
  • 23 Mart 2016 19:38

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Genel-İş Sendikası yöneticileri ve işçilerini ağırladı.

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Genel-İş 1 No’lu Şube Başkanı Engin Topal ve 3 No’lu Şube Başkanı Gürol Doğan ile 300 kadar işçi Başkan Kocaoğlu’nu AK Parti İl Başkanı Bülent Delican’ın sendikayı ‘PKK yuvası’ olmakla suçlaması ve İZELMAN vurgusuna karşı duruşu nedeniyle teşekkür etmek için ziyaret etti.

Meclis Salonu’ndaki buluşmada işçilere seslenen Başkan Kocaoğlu, “Birlik ve beraberliğin en üst düzeyde olması gereken dönemdeyiz. Sizler işlerinizi yaparak spekülasyonlara ve karamalara en iyi cevabı vermiş olacaksınız. Gündemi değiştirmek istiyorlar. Büyükşehir Belediyesi ve İZELMAN ile ilgili ortaya atılan iddialar abesle iştigaldir. Bunlara artık cevap vermiyoruz. Kara propagandaya alet olmuyoruz ve oyuna gelmeyeceğiz. Hizmet edeceğiz. Sizler de görevinizi en iyi şekilde yapacaksınız” ifadelerini kullandı.

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Sarı da “Biz İZELMAN işçileri ve aileleri adına size çok teşekkür ediyoruz. Bizim hakkımızda birçok açıklama yapılıyor. Bunların amacı belli… İşimizi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Topal ve Doğan’ın da kısa bir konuşma yaptığı toplantı sonunda sendika yöneticileri Kocaoğlu’na çiçek verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Naldöken’de değişim başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.