Dikkat… İzmir’de 4 belediyede koronavirüs şoku yaşanıyor.

Dikkat… İzmir’de 4 belediyede koronavirüs şoku yaşanıyor.
  • 5 Ağustos 2020 15:31

İzmir’de 4 belediyede koronavirüs şoku yaşanıyor. Büyükşehir, Tire ve Kemalpaşa’dan sonra Konak Belediyesi’nde de 4 çalışanın testi pozitif çıktı.

Manşet Türkiye haber sitesinin özel haberine göre Konak Belediyesi’nde 4 kişi korona çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüs işletmesi ESHOT’ta bayram öncesi 19, bayram sonrası 3 olmak üzere toplam 22 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkarken 6 kişi de yşüpheli olarak karantinaya alındı. Bunun yanı sıra Tire’de bir çalışan’da da virüse rastlanınca bu personelle temaslı çalışanlar karantinaya alındı. Ardından Kemalpaşa Belediyesi’nde de bir personelde Covid19’a rastlandı. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir personelin testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Son olay İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta yaşandı. 4 personelin Covid19 testi pozitif çıktı, 20’ye yakın personel karantinaya alındı. Bu kişiler arasında zabıtalar da olduğu öğrenildi. Bu çalışanların test sonuçlarının beklendiği, ilgili birimin de geçici kapatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak ; www.mansetturkiye.com

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.