Dikili’de Üreticiye Destek Aralıksız Devam Ediyor

Dikili’de Üreticiye Destek Aralıksız Devam Ediyor
  • 3 Mart 2016 10:45

Dikili Belediyesi ekipleri, geçimini tarımla sağlayan üretici vatandaşların, üretim alanlarına kolayca ulaşabilmesi ve ürettiği ürünlerini kısa zamanda pazara ulaştırabilmesi için kırsal mahallelerde başlattığı yeni yol açma seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte Muhtarlar Müdürlüğü ile koordineli yürüttüğü çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle kırsal bölgelerde bağı, bahçesi ve tarlası bulunan vatandaşlardan gelen yeni yol taleplerini değerlendiren her iki müdürlük ekipleri, iş makineleri ve kamyonlardan oluşan araç ve gereçler ile ilçenin kırsal bölgelerinde yeni üretim yolu açma ve revize çalışmaları gerçekleştiriyor.

Dikili’de Üreticiye Destek Aralıksız Devam Ediyor

Kaledibi Artık Ulaşılabilir

Dikilili üreticilerin, üretim alanlarına ulaşımını kolaylaştırmak için tüm olanaklarını seferber eden ekiplerin, son olarak çalışma başlattığı Kaledibi Mevkii’nde gerçekleştirdiği 5 km’lik stabilize üretim yolları çalışması sonuca ulaştı. Dikili-Çanakkale yolu üzerinde Ayvalık istikametinde yer alan Kaledibi Mevkii’de yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede zeytinlik ve tarlaları bulunan üreticilerin yüzleri güldü.

“Kentin Tüm Noktalarında Çalışıyoruz”

Kentte yaşayan herkesin yüzünü güldürmek ve taleplerine en kısa zamanda cevap vermek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, üretici vatandaşlarına destek çalışmalarında ekiplerinin kararlılıkla görev yaptıklarını dile getirdi.  Başkan Tosun, “Ekiplerimiz şu an neredeyse kentin tüm kırsal bölgelerinde yeni üretim üretim yolu açma ve revize çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kaledibi Mevkii’nde yapılan çalışmalarda bu planlamanın dahilindeydi. Ekiplerimiz orada mutlu sona ulaştı. Ara vermeden vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hemen bir başka noktaya geçildi. Yapacak çok işimiz olduğunu çok iyi biliyoruz, lakin süreç içerisinde yıllarca görmezden gelinen tüm noktalara ulaşacak ve o bölgelerde ihtiyaç olan çalışmayı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çok yakın süreç içerisinde kırsal-ilçe merkezi ayrımı yapmadan Dikili’de her yer ulaşılabilir olacak” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  URLA’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.