Denizlispor Çıkış Arayacak

Denizlispor Çıkış Arayacak
  • 13 Şubat 2020 14:05

Denizlispor Çıkış Arayacak

 

GazeteEge

 

Ligde son 6 maçında 3 puan sevinci yaşayamayan Denizlispor, Kayserispor’u yenerek zinciri  kırmayı hedefliyor.

Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda Konyaspor’la golsüz berabere kalan Yukatel Denizlispor, bu hafta evinde oynayacağı Kayserispor’u yenerek hem galibiyet hasretine son vermek hem de iç saha performansını düzeltmenin hesabını yapıyor. Son galibiyetini 15. haftada Trabzonspor’u dış sahada 2-1 yenerek elde eden yeşil-siyahlılar son 6 maçından 3 puan çıkaramadı. Bu süreçte 3’er mağlubiyet ve beraberlik elde eden yeşil-siyahlılar evinde ise sadece 2 maç kazanabildi.

‘Evimizde Kazanacağız’

Spor Toto Süper Lig’de kendi sahasında 10 karşılaşma oynayan Denizlispor, seyircisi önünde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 8 puan toplayabildi. Teknik direktör Mehmet Özdilek, Kayserispor’un içinde bulunduğu durumun kendilerini ilgilendirmediği belirterek, “Süper Lig’de kesinlikle kolay maç olmaz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Son haftalardaki pozitif futbolumuzu sürdürüp, evimizde kazanacağız, toparlanacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.