Delikli Koy çöplüğe döndü

Delikli Koy çöplüğe döndü
  • 25 Nisan 2018 11:21

İzmir ve Türkiye turizminin en önemli merkezlerinden olan Çeşme ilçesi ile ilgili hazırladığımız dosyaya bugün de Delikli Koy ile devam ediyoruz. Türkiye’nin tatil cenneti Çeşme’de her yıl yüzlerce fotoğrafçı tarafından tercih edilen Delikli Koy, bakımsızlığa terk edildi.

Gerek manzarası gerek atmosferi ile birbirinden harika fotoğraflara ev sahipliği yapan ve denize girmek için en çok tercih edilen yerlerde yeni trend olan alani kırık içki şişelerinden geçilmiyor. Ayrıca Çeşme’nin tüm plajlarında olduğu gibi burası da denetimsizlikten kaderine terk edilmiş durumda. Plaj kumsallarının neredeyse her yerinde temizlenmeyen mangal külleri dikkat çekiyor.

Sıcak havaları fırsat bilerek Delikli Koy’a sezonun ilk ziyaretini gerçekleştiren vatandaşlar, sahildeki alkol tenekeleri, çöp şişeleri ve birçok gıda maddesinin atıklarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. İstanbul’dan gelen bir ziyaretçi Medya Ege’ye yaptığı açıklamada, “Açıkçası Çeşme ve Deliklikoy’a tavsiyeler ve internetten yaptığımız araştırmalar üzerine İstanbul’dan geldik. Turizm açısından bulunmaz bir fırsat olan Çeşme’nin bu denli kötü bir yerel yönetim tarafından yönetilmesi ülke turizminin eksisidir. Doğa cenneti olan bu yeri yerel yöneticilerin kaderine terk etme gibi bir lüksleri olmamalıdır. Her yer alkol kutusu ve kırık içki şişeleriyle dolu. Sahilde mangal külü olmayan bir yer bulup güneşlenmek mümkün değil. Belediye buna bir çözüm bulmalı” sözlerine yer verdi.

İşte cumartesi günü Medya Ege objektiflerine yansıyan fotoğraflar

Delikli Koy çöplüğe döndü

Delikli Koy çöplüğe döndüDelikli Koy çöplüğe döndüDelikli Koy çöplüğe döndü

Delikli Koy çöplüğe döndüDelikli Koy çöplüğe döndüDelikli Koy çöplüğe döndüDelikli Koy çöplüğe döndü

Delikli Koy çöplüğe döndüDelikli Koy çöplüğe döndüDelikli Koy çöplüğe döndü

Bu haber ilgini çekebilir ->  İrfan Önal, emeklilerimizin yanında olacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.