Dansın en güzel hali Dikili’de sergilendi

Dansın en güzel hali Dikili’de sergilendi
  • 21 Nisan 2019 12:26

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Dikili Belediyesi ortaklığında düzenlenen çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dikili’de erken kutlanmaya başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Dikili Belediyesi ortaklığında düzenlenen etkinlikte çocukların ritim, bale ve halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı.

Yoğun katılım

Dikili Atatürk Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi Dans Ritim Topluluğu, Dikili Belediyesi Bale Topluluğu ve Dikili Halk Oyunları ekipleri sahne aldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği gecede çocukların gösterisi herkesin beğenisini topladı. Etkinlikte Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü eşi Nesrin Kırgöz de yalnız bırakmadı.Dansın en güzel hali Dikili’de sergilendi

Aynı inanç ve ruh

Gecede konuşan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, 23 Nisan 1920 tarihine dikkat çekti. Kırgöz, “Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, Türk halkının da egemenliğini ilân ettiği tarihtir.  99 yıl önceki ruhu ve inancı sonsuza kadar yaşatmak bizim en yüce görevimizdir. Dikili Belediyesi olarak 99 yıl önceki aynı ruh ve inançla çalışmalarımızı gerçekleştirirken tüm gayret ve çabamız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayat standartlarını daha yükseğe çekmektir” dedi.

Durmadan, yorulmadan çalışacağız

Gelecek nesillere daha güzel bir Dikili bırakmak için çalıştıklarını da kaydeden Başkan Kırgöz “Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünden hareketle gelecek nesillerimize daha modern bir Dikili bırakmak adına durmadan, yorulmadan çalışacak ve Dikili’mizi çocuklarımızla birlikte geleceğe taşıyacağız. Türk milletinin gönlünde, onun bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak önemli bir yer işgal eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı en içten duygularımla kutluyor, bu vesileyle, bu günleri bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyorum” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.