Cumhuriyet Semt Evleri’nde kurslar başlıyor

Cumhuriyet Semt Evleri’nde kurslar başlıyor
  • 4 Ekim 2020 08:50

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif yer almaları için hizmet verdiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde kurs kayıtları başladı. 1 Ekim’de başlayan kurs kayıtları 9 Ekim’de son bulacak. Kurslara katılmak isteyenler kimlik fotokopileri ve HES (Hayat Eve Sığar) kodlarıyla birlikte mahallelerinde bulunan semt evini ziyaret ederek kayıt yaptırabilecek. Sınırlı sayıda kursiyerin alınacağı kurslar 12 Ekim’de pandemi kurallarına uyularak başlayacak.
Kurslarda; sosyal mesafe, maske kullanımı ve temizlik kuralları başta olmak üzere pandemi kurallarına uyulacak. Salgın nedeniyle sınıf mevcudunun sınırlı tutulacağı kurslarda, kursiyerlere HES kodu sorgulaması yapılacak, kursiyerler dersliğe ateşleri ölçülerek alınacak. Semt Evleri düzenli olarak dezenfekte edilecek. Derslerden sonra derslikler havalandırılacak.

Gazi Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde katı’ sanatı, ahşap boyama, takı, örgü, yaratıcı yazarlık; Aktepe Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde örgü, ahşap boyama, kurdele nakşı, yetişkin resim, çocuk resim, satranç, yaratıcı yazarlık;  Dokuz Eylül Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde ahşap boyama, takı, kırk yama, örgü, geri dönüşüm; Yeşil Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde takı, ahşap boyama, örgü, katı’ sanatı; Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde takı, örgü, yaratıcı yazarlık;  Beyazevler Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde katı’, ahşap boyama, örgü, yaratıcı yazarlık, satranç; Zafer Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde katı’, örgü ve geri dönüşüm kursları düzenlenecek.Cumhuriyet Semt Evleri’nde kurslar başlıyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.