Cumhuriyet Gençlerle Yükseliyor

Cumhuriyet Gençlerle Yükseliyor
  • 16 Mayıs 2016 11:13

Buca Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden farklı etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 18 Mayıs’ta başlayacak etkinlik programında Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi (bbksm)’de dünyaca ünlü keman sanatçısı Giselle Tavilson’ın muhteşem şovu yer alacak. Programın 19 Mayıs’taki bölümünün adresi ise Buca Gölet olacak. Balon-ışık şov ile başlayacak kutlamada, Gençlik Partisi’nin ardından Grup 84 konseri ile coşku doruğa taşınacak.

Buca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na bayram coşkusuyla hazırlanıyor. 18 Mayıs’ta Hanri Benazus’un Atatürk fotoğrafları sergisi ile Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi bbksm’de başlayacak bayram etkinlikleri, aynı gün yine bbksm’de saat 21.00’de Orkestra Allegra ile Giselle Tavilson’ın eşsiz keman şovu ile Bucalılara muhteşem bir bayram coşkusu vaad ediyor.

Bucalıların 19 Mayıs kutlamaları bunlarla da sınırlı değil. 19 Mayıs’ta Buca Gölet’te düzenlenen “Cumhuriyet Gençlerle Yükseliyor” konseptli balon şova sahne olacak. Saat 20.30’da başlayacak olan balon şov için Belediye hizmet binası önünden saat 19.30’da servis kaldırılırken, yine Buca Gölet’te saat 21.30’da başlayacak Grup 84 konseri ile 19 Mayıs coşkusu doruğa taşınacak.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.