Çorumluların İzmir buluşması

Çorumluların İzmir buluşması
  • 22 Kasım 2016 12:18

Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu İzmir Temsilciliği tarafından İzmir’de “Çorumlular 19 Kasım’da buluşuyor” adlı bir organizasyon düzenlendi.

Bayraklı Havuz Düğün Salonu’ndaki organizasyona Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Cemal Emir, Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu İzmir Temsilciliği Onursal Başkanı Ali Baklan, CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Gül Tekin, Çorum, Ankara, İstanbul, Antalya ve Didim dernek ve federasyon başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen ile Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın da telefonla bağlandığı gecede, Çorumlu sanatçı Nergiz Ay ile Ercan Papur sahne aldı.

Çorumluların İzmir buluşması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekilleri Tekin Bingöl, Gürsel Tekin, Seyit Torun, Kamil Okyay Sındır, Fikri Sağlar, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı’ın da mesaj gönderdiği gece, Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Kadın Konseyi Genel Başkanı ve Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu İzmir Temsilcisi Yeliz Tunç’un açış konuşmasıyla başladı. Ardından da Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Cemal Emir, kürsüye çıkarak duygu ve düşüncelerini paylaştı. Çorumlulara verdiği destekle bilinen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da telefonla bağlanarak geceye katılanlara hitaben bir konuşma yaptı.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği gecede Çorumlular biraraya gelerek özlem giderme fırsatı buldular.

Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu İzmir Temsilciliği Onursal Başkanı Ali Baklan ile Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ adına da yardımcısına Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Kadın Konseyi Genel Başkanı ve Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu İzmir Temsilcisi Yeliz Tunç tarafından üzerinde Atatürk yazan plaket takdim edildi.

Gecede konuşan Sungur Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “Çorumluların birlik ve beraberliğini görmekten son derece mutluluk duyuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum Hitit Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Cemal Emir, Türkiye’nin fırtınalı günler geçirdiğini belirterek, birlik beraberlik mesajı verdi. Emir, “Ülkemiz bir fırtınadan geçiyor. Bu fırtınada ülkemize sahip çıkmak, içimizdeki birlik beraberliği büyütmek için ortak hareket etmemiz gerekiyor. Çorumlu olmak bizim için onurdur” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay mesaiye Temizlik İşleri Şantiyesinde başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.