Çok Tartışılan Davada Flaş Gelişme

Çok Tartışılan Davada Flaş Gelişme
  • 15 Şubat 2016 11:58

İzmir’deki “askeri casusluk” davasında savcı, örgüt yöneticisi olduğu iddia edilen sanıklar Bilgin Özkaynak, Coşkun Başbuğ, Safiye Köten, Narin Korkmaz, Hakan Oğuzhan, Onur Süer, Mehmet Aksu, Bülent Acar, Engin Karatekin, Engin Çırakoğlu ve Bülent Akbaş’ın beraatlarını talep etti.

İzmir merkezli ’Askeri bilgi belge bulundurma’ davasında 357 sanığın İzmir 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz yargılandığı duruşmada savcı Ali Ertan, sanıklar arasında örgütsel bağa iliskin delil bulunmadığı ve dijital metaryallerdeki delillerin de örgüt delili olmadığı yönünde mütalaa verip, yönetici konumunda yargılanan Bilgin Özkaynak, Narin Korkmaz, Safiye Köten, Onur Süer, Coşkun Başbuğ, Hakan Oğuzcan, Mehmet Aksu, Bülent Acaroğlu, Engin Karatekin, Bülent Acaroğlu ve Engin Cirlakoğlu’nun beraatini talep etti.

Savcı diğer sivil sanıklar hakkında da beraat talep etti. Savcı, askerlerle ilgili bazı suçlamaların ayrılarak, askeri savcılığa gönderilmesini istedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.