ÇOCUKLAR İSTEDİ, BAŞKAN SİBEL UYAR YAPTI

ÇOCUKLAR İSTEDİ, BAŞKAN SİBEL UYAR YAPTI
  • 11 Ağustos 2016 08:06

Urla Belediyesi çocukların yaz ayını verimli ve eğlenceli geçirmesi için düzenlediği kurslarına bir yenisini daha ekledi. Çocukların isteği üzerine Kuşçular Köyü’nde sokaklara masalar kuran Belediye çocuklara satranç ve İngilizce kursları vermeye başladı.

Beyin ve dil gelişimi için önemli olan satranç ve İngilizce kursları Perşembe günleri Kuşçular Köyü’nde çocuklara veriliyor. Önümüzdeki hafta resim kursunun da ekleneceği programda çocuklar hem eğleniyor hem de kendilerini geliştiriyorlar.

ÇOCUKLAR İSTEDİ, BAŞKAN SİBEL UYAR YAPTI

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar daha iyi bir ortamda yaşasınlar diyen çalışıyoruz diyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Çocuklarımız ne isterse yapmaya çalışıyoruz. Yaz aylarını verimli geçirmelerini istedik. Bundan dolayı da Semt Merkezlerimizde, Kadın Aile Müdürlüğü Binamızda birçok kurslar açtık. Kuşçular Köyümüzdeki çocuklarımız da kurslardan yararlanmak istediklerini ve köylerinde o kursları açmamızı istediler. Hazırlıklarımızı yapıp köy sokaklarında kurslar vermeye başladık. Çocuklar yeter ki bizlerden bir şeyler istesinler. Biz onlar için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal sözünü tuttu, Binler Bayraklı’ya akın etti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.