Çiğli’nin iki yüzü

Çiğli’nin iki yüzü
  • 30 Mayıs 2017 14:40

Çiğli’de sular durulmuyor. Skandallarla defalarca gündeme gelen Çiğli’nin CHP ilçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve Belediye Başkanı Hasan Arslan yine şaşırtmadı. Mertoğlu’nun Çiğli Belediyesi’nden aldığı maaş adeta dudak uçuklattı.

Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu daha önce belediyede çalışmadığını iddia etmiş, Belediyede çalıştığı ortaya çıkınca da “Belediyede çalışmıyorum, belediyenin şirketinde çalışıyorum” diyerek kendini savunmuştu. Bu kez Mertoğlu’nun “belediye şirketinden” aldığı maaş ortaya çıktı. Sigorta hizmet döküm kağıdında Mertoğlu’nun Mart ayında 13 bin 331 TL maaş aldığı ortaya çıktı. Yine aynı belgede Mertoğlu’nun aldığı maaşın her geçen ay arttığı görülüyor.

Çiğli'nin iki yüzü

 

 

 

 

 

 

 

 

(egeninsesi.com)

İşsiz Genç İntihar Etti

Belediye Başkanı Hasan Arslan’a yakınlığıyla bilinen Mertoğlu’nun aldığı maaşın ortaya çıktığı saatlerde ise Çiğli’de üzücü bir olay yaşandı. Çiğli’de yaşayan atanamayan öğretmen İbrahim Yeşilbağ intihar etti. 26 yaşındaki Yeşilbağ’ın neden intihar ettiği henüz bilinmese de yakınlarının sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar Yeşilbağ’ın işsizlik yüzünden ciddi sorunlar yaşadığı ve intihar nedeninin bu olabileceğini düşündürdü.

Bir yanda Belediyeden 13 bin 331 TL maaş alan bir parti başkanı diğer yanda ise atanamadığı için intihar eden bir genç…
Adeta Çiğli’nin iki yüzü…

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.