Çiğlili Esnafın Bayrakları Belediyeden

Çiğlili Esnafın Bayrakları Belediyeden
  • 19 Mayıs 2021 14:40

Çiğli Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilçe esnafına Türk Bayrağı ve Atatürk baskılı tshirt dağıtıldı.

İki yıldır salgın şartlarının gölgesinde kutlanan resmi bayramların coşkusunu yaşatmak için çeşitli etkinlikler düzenleyen Çiğli Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda esnaflara Türk Bayrağı ve Atatürk baskılı tshirt hediye etti. Pandemi döneminin ekonomik ve psikolojik etkileriyle mücadele ettiklerini belirten esnaflar, kendilerine moral olan bu uygulama için Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’ye teşekkür etti.Çiğlili Esnafın Bayrakları Belediyeden

Başkan Gümrükçü: Bayramın coşkusunu yaşıyoruz”

Esnafından vatandaşına bayramın coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “19 Mayıs ülkemizin tarihi için çok önemli bir gün. Atatürk, 19 Mayıs 1919’da türlü zorluklar ve yokluklar içerisinde Samsun’a çıkarak bağımsızlık mücadelesinin ateşini yaktı. Kazanılan Milli Mücadele sonrasında ise bu bayramı ülkemizin tüm gençlerine armağan etti. Her yıl büyük bir coşku ve gururla kutladığımız 19 Mayıs’ı bu yıl da salgının el verdiği ölçüde kutladık. Esnaflarımıza Türk Bayrağı ve Atatürk baskılı tshirt hediye ettik. Bu vesileyle gençlerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; Cumhuriyeti, demokrasiyi ve güzel memleketimizi bizlere armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel: Benim Hedefim Efes Selçuk!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.