Çiğli’de Yeni İddialar: Müdür Sert Konuştu!

Çiğli’de Yeni İddialar: Müdür Sert Konuştu!
  • 27 Şubat 2016 17:07

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/Çiğli’deki tartışmalar kar topu gibi büyüyerek devam ediyor!

Bir tartışma daha yaratan iddia da, Eski Meclis Üyesi Önder Özdemir’in kardeşi Güney Özdemir’den geldi. Güney Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Çiğli Belediyesi’nin sosyal tesislerini işleten Çiğlibel’in yetkili müdürü Ali Karabay’ı hedef aldı.

“EN ÇOK PARA GÖTÜREN KİŞİ…”

Güney Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda “Arkadaş bırakın Çiğli CHP İlçe Başkanı ne kadar maaş alıyor falan filan SİZ BİR DE ( ALİ KARABAY ) efendiyi takip edin. Bakalım altına Volkswagen Passat araba, her ay dünya fatura servis işlerinden. Bir de bunları takip edin. Bence burada en tehlikeli siyasetçi ve para götüren kişidir. Maçlara (2) tane araç yollar (12) araç fatura kestirir Ali Karabay. Bunlar daha az. Yakında yerel gazetede yayınlayacağım. Neymiş İlçe Başkanı 5 bin maaş alıyormuş. Siz servis işinden dönen paraları duysanız. Peki ne yapacaksınız Ali Karabay’ın aylığı 15 ile 25 bin arasında. Peki bu nasıl bir adalet? Yakında Çiğli yerel gazetede anlatacağım. Tüm İzmir’de İlçe Başkanları maaş alıyor zaten fakat böyle sinsice para bulanlar ne olacak peki?” iddialarında bulundu.

Çiğli'de Yeni İddialar: Müdür Sert Konuştu!

Çiğli'de Yeni İddialar: Müdür Sert Konuştu!

“TUTARSIZ İDDİALAR”

Güney Özdemir’in iddiaları hakkında Gazete Ege’ye açıklamada bulunan Karabay, söylenenlerin iftira olduğunu belirterek, “Gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunacağım. Hiçbir tutarlılığı olmayan iddialar. Ben hiçbir zaman Passat’a binmedim. Bir tane aracım var, 2. el Volkswagen… Yıllardır çalışan, eşi ve kızı öğretmen olan, mütevazi bir hayat yaşayan, parti içinde de önemli görevlerde bulunmuş, Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği yapmış, mali işlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yapmış ve bu işlerden yüzünün akıyla çıkmış olan bir insanım. Bugüne kadar ne benim ne çocuklarımın kursağından helal paradan başka bir kuruş geçmedi, geçmez de” dedi.

“BANA BÖYLE ŞEYLER SÖYLEYENİN…”

Çiğli’de son zamanlarda sosyal medya ve basın üzerinden çok ilginç tartışmalar yürütüldüğünü söyleyen Karabay, “Bu tartışmaların birçoğu da gördüğüm kadarıyla mesnetsiz, dayanaksız, çamur at izi kalsın mantığıyla yapılan tartışmalar. Güney Bey de herhalde başkasını bulamamış, bu işlerin hiç yakışmayacağı, bu tip iftiraların yer bulmayacağı birisine sarmaya başlamış. Hangi mantıkla bilmiyorum da… Biraz kendisi oturup düşünse pişman olacağına inanıyorum. Yazılanlar mesnetsiz şeyler. Ben belediyede bir şirketin genel müdürlüğünü yapıyorum. Haftanın 7 günü, 8.00’dan 24.00’a kadar açık olan bir tesise bakıyorum. Yeni tesislerle birlikte Çiğli’ye belediyenin hizmetleri olsun diye bir çaba içindeyim. Bu çabalar karşısında maaş alıyorum. Bu da makul bir ücret. Yazılanlarla alakası yok. Hiçbir zaman kimse bana böyle bir şey söyleyemez. Söyleyenin de alnını karışlarım” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.