Çiğli’de muhaliflerin yol haritası şekilleniyor

Çiğli’de muhaliflerin yol haritası şekilleniyor
  • 25 Eylül 2017 12:00

Gazete Ege – Haber Merkezi / CHP İzmir’de muhtarlık bölgesi delege seçimleri devam ederken Çiğli’deki iptaller sonrası Beyaz liste ile seçimleri kazanan muhalif kanadın yol haritası şekillenmeye başladı.

Dün açıklama yapan Ataşehir mahallesi delegeleri adına bugün Çiğli Belediye Meclis üyesi Av. Süleyman Karadağ, Mustafa Avdan ve Ercan Ulusoy Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Çiğli'de muhaliflerin yol haritası şekilleniyorÇiğli'de muhaliflerin yol haritası şekilleniyor

Çiğlililer, çarşamba günü yapılacak il yönetim kurulu toplantısı öncesi il yöneticileriyle görüşmek için il başkanlığına gidecek.

Çiğli’nin muhaliflerinden  ‘Adalet yürüyüşü’

İl yönetim kurulu toplantısından olumsuz bir karar çıkması durumunda ise ‘Adalet yürüyüşü’ başlatılacağı öğrenildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alaşehir’de gerçekleştireceği Üzüm Mitingi’ne yürüyecek olan Çiğlililer burada da Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşecek ve durumu anlatacaklar.

Genel Merkez önünde Adalet Nöbeti’ne başlayacaklar

Çiğlililerin bir sonraki hedefi ise Ankara olacak. MYK toplantısına kadar Genel Merkez önünde çadır kurularak Adalet Nöbeti tutulacağı öğrenildi.

Öte yandan genel merkez yetkilileri ve milletvekilleriyle görüşen Çiğlililer, sorunun sükûnetle çözülmesini beklediklerini ilettiler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar’da yarınların meclisi bugün kuruldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.