Çiğli’de kazan kaynıyor

Çiğli’de kazan kaynıyor
  • 27 Temmuz 2017 11:53

Gazete Ege – Haber Merkezi / CHP’de kongre sürecine gidilirken Çiğli en hareketli ilçe konumunda. İlçe yönetiminin içinden pek çok isim Başkanlık için çalışmalarını sürdürse de Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın açıklamaları gündeme damga vurdu.

Adalet Yürüyüşü’nün ardından birlik-beraberlik havasının estiği CHP’de Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın katıldığı radyo programında yaptığı açıklamalar parti içindeki havayı bozdu. Önceki ilçe başkanı ve yönetimini hedef alan Arslan çok sert açıklamalarda bulunurken, “Bir oyum var o da Mertoğlu’na” diyerek ilçe başkanından memnuniyetini dile getirdi.

Başkan olduğu günden bu yana adı skandallarla gündeme gelen Mertoğlu’nun koltuğuna yönetim kurulundaki isimler göz dikmişti. Adaylığını resmen açıklayan Dursun Ali Kazar’ın yanı sıra ilçe sekreteri Ergül Akkara, Erdal Taner, Mehmet Gülcan, Binali Öztürk ve Kadın Kolları Başkanı Sema Kök’ün başkanlık için çalışma yaptığı biliniyordu.

Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın Mertoğlu’nu destekleyen açıklamalarının ardından bu isimlerin ne yapacağı merak konusu oldu.

Gümrükçü’den Gandhi’li gönderme

Hasan Arslan’ın hedef aldığı önceki ilçe başkanı olan İl yöneticisi Utku Gümrükçü sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu. Gandhi’nin bir fotoğrafı ve sözünü paylaşan Gümrükçü “Yalanlarınıza, hilelerinize, tehditlerinize boyun eğmedik eğmeyeceğiz… Korkunuz da gösteriyor ki yolun sonuna geldiniz…Bölerek, ötekilestirerek değil kucaklayarak, birleştirerek kazanacağız! Tek adamcılığa HAYIR diyenlerle ADALET için geliyoruz!” ifadesini kullandı.

Çiğli'de kazan kaynıyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.