Çiğli’de grevin ardından temizlik çalışmaları başlatıldı

Çiğli’de grevin ardından temizlik çalışmaları başlatıldı
  • 16 Nisan 2022 16:12
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çiğli’de grevin sona ermesinin ardından 75 personeli ve 15 aracıyla bölgedeki temizlik çalışmalarına destek vermeye başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Çiğli’yi tekrar sağlıklı bir çevreye kavuşturacağız” dedi.

Çiğli Belediyesi şirketi ÇİBEL AŞ ile DİSK’e bağlı Genel-İş 8 No’lu Şube üyesi işçilerin arasındaki toplu iş sözleşmesi krizi nedeniyle altı gün süren grevin sonlanmasının ardından bölgede temizlik çalışmaları için İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri de devreye girdi. Çiğli Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalara 75 personel ve 15 aracıyla destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir, Yeni Mahalle, Küçük Çiğli ve Balatçık mahallelerinde temizlik çalışmalarını başlattı.  Ekipler bölgedeki çöpler ve kirlilik için tüm gün sahada olacak.

Hayat normale dönüyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, grevin ardından Çiğli’de hayatın normale dönmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek “Ekiplerimiz bölgede çalışıyor. 5 süpürge aracı, 5 yıkama aracı, 3 çöp taksi, 2 kamyon ile dört mahallede birden başlattığımız çalışmalar gün boyu sürecek. Çiğli’yi tekrar sağlıklı bir çevreye kavuşturuyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.