Çiğli’de çöp konteynerleri yenileniyor

Çiğli’de çöp konteynerleri  yenileniyor
  • 18 Aralık 2019 13:09

    Hijyenik ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmak amacıyla çevre temizliğine önem veren Çiğli Belediyesi tarafından, sokaklardaki eski, delinmiş ve koku yapan çöp konteynerleri yenileriyle değiştirilmeye başlandı.

Çiğli’de çöp konteynerleri  yenileniyor

Çiğli Belediyesi tarafından bir kısmı satın alınan bir kısmı da İzmir Büyükşehir Belediyesinden sağlanan çöp konteynerlerinin mahallelerde dağıtımına başlandı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, temizlik işleri ekipleriyle dağıtım öncesi konteynerleri inceleyerek, dağıtım planlamasını yaptı. Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, paslanmaz, su ve koku geçirmez galvaniz yeni konteynerlerin mahallelere dağıtımına başladı. Yeni konteynerler, Çiğli’nin 26 mahallesinde bulunan eskimiş ve delinmiş olanlarla değiştirildi.

Çiğli’de çöp konteynerleri  yenileniyor

Başkan Utku Gümrükçü: “Her şey yaşanabilir Çiğli için”

Çiğli halkına temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlamak amacıyla çalışmalara yön verdiklerini ifade eden Başkan Utku Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak tüm mahallelerimizin temizliğine ve hijyenine önem veriyoruz. Tüm mahallelerimizde eskimiş, delinmiş ve koku yapan konteynerleri değiştirmeye başladık. Özellikle yaz aylarında daha çok hissedilen koku ve sızıntının olmaması için bu yenilemeyi önemsiyoruz. Ekiplerimiz yeni konteynerleri mahallelerimize dağıtmaya başladı. Gelecek nesillere temiz bir Çiğli bırakmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.