Çiğli’de Belediye Muhtarlık Dayanışması Sürüyor

Çiğli’de Belediye Muhtarlık Dayanışması Sürüyor
  • 1 Haziran 2021 10:05

Çiğli Belediyesi tarafından, mahalle muhtarlarının halka daha iyi koşullarda hizmet sunması amacıyla başlatılan destek çalışmaları kapsamında son olarak 26 mahalle muhtarlığının eskiyen duyuru panoları yenileriyle değiştirildi.

Göreve geldiği günden bugüne mahalle muhtarlarıyla iş birliği ve istişare içerisinde çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, muhtarların daha iyi koşullarda hizmet sunabilmesi adına destek olmaya devam ediyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nce daha önce klima, mini buzdolabı, ofis ve misafir koltuğu, masa, sehpa, yazıcı, toner, stor perde, mahalle haritası, muhtarlık tabelası ve kırtasiye desteğinde bulunulan 26 mahalle muhtarlığının duyuru panoları da yenilendi. Yenilenen duyuru panoları ile vatandaşların, belediye ve muhtarlık ile çeşitli kamu ve özel kurumların ilan ve duyurularından çok daha kolay bir şekilde haberdar olması sağlanacak. Çiğli’de Belediye Muhtarlık Dayanışması Sürüyor

Atatürk Büstü hediye edildi

Muhtarlık hizmetlerinde kullanılan demirbaş desteğinin yanı sıra Başkan Utku Gümrükçü döneminde hizmete açılan Heykel Atölyesi’nde üretilen Atatürk büstleri, talep edilen muhtarlıklara hediye ediliyor. Başkan Utku Gümrükçü, Atatürk büstü olmayan muhtarlık kalmayacağını söyledi.

Başkan Gümrükçü: “Desteğimiz sürecek”

Mahalle muhtarlıklarının belediyeler ile halk arasında köprü görevi gördüğünü ifade eden Başkan Gümrükçü, “Mahalle muhtarları yerel hizmetlerin olmazsa olmazlarıdır. Çiğli Belediyesi olarak, tüm muhtarlarımızla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Düzenli olarak toplantılar gerçekleştirerek mahallelerimizin ihtiyaç ve sorunlarını görüşüyoruz. Gece gündüz demeden halkımızın ihtiyaçlarıyla ilgilenen muhtarlarımızın hizmet kalitesini artırmak adına gerekli desteklerde de bulunuyoruz. Demirbaş ve kırtasiye desteğinin ardından son olarak duyuru panolarını yeniledik. Bundan sonraki süreçte de muhtarlarımızın yanında olmaya ve hizmet koşullarını geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Çiğli’de Belediye Muhtarlık Dayanışması Sürüyor

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.